setembre 23, 2014

‘Que no pensin per tu’, primera Trobada de Joves de l’Anoia

news2Organitzada pel Consell Comarcal, la trobada es farà el 3 d’octubre i vol fomentar que els joves s’impliquin permanentment en el desenvolupament de polítiques de Joventut, creant un nou canal de contacte directe.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal convoca el col·lectiu juvenil a la primera Trobada de Joves de l’Anoia, que es farà el divendres 3 d’octubre, de les 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, al Campus Motor de Castellolí.
Amb el lema ‘Que no pensin per tu’, aquesta primera trobada s’adreça a joves entres 13 i 35 anys i vol ser un espai de reflexió i debat sobre diferents temes que són del seu interès. Al mateix temps, pretén fomentar que els joves s’impliquin, de manera continuada, en el disseny, la planificació i el desenvolupament de polítiques, programes i serveis de Joventut a la comarca, creant un nou canal de participació directe i permanent.

En la sessió es tractaran qüestions com l’educació i la formació, el món laboral i l’accés a la feina, la mobilitat o l’oci i el lleure, entre altres. Es faran tres grups de debat, ja que els assistents es dividiran per edats: de 13 a 17 anys, de 18 a 25 anys, i de 26 a 35 anys. A més, es definirà com serà el nou canal directe i permanent amb els joves per fomentar la seva participació.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, 26 de setembre, a http://ves.cat/l964 i també al telèfon 679 96 46 65. S’oferirà servei d’autobusos, amb recorreguts per definir segons els inscrits.

Per a més informació podeu escriure a msoldan@anoiajove.cat o trucar al 93 805 15 85.
L’organització d’aquesta primera Trobada de Joves de l’Anoia compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Pin It on Pinterest

Share This