Què vols saber?

Educació

Laboral

Formació
ocupacional

Mobilitat
internacional

Salut
i benestar

Habitatge

Oci i cultura

Activitats
de lleure

Participació i
associacionisme

Altres

Educació

T’acompanyem a definir el teu itinerari acadèmic, tot oferint informació, orientació i assessorament individualitzat. Posem al teu abast totes les opcions d’estudi existents i t’orientem durant la presa de decisions i/o transicions educatives. També oferim suport en tots els tràmits d’aquest àmbit: preinscripcions, homologacions, beques, etc. A més a més, oferim xerrades i tallers a les persones joves de la comarca en matèria d’orientació acadèmica.

Estudis post-obligatoris a l’Anoia

Beques

Preinscripcions

Homologació d’estudis estrangers

Reforç acadèmic a l’Anoia

Laboral

Proporcionem informació, orientació i assessorament individual en tot el procés de recerca de feina, millora de l’ocupabilitat i accés al mercat de treball. Aquest servei s’ofereix a l’Oficina Jove i, de forma descentralitzada a alguns municipis de la comarca, a través de la Laborateca Jove. També oferim suport en tots els tràmits d’aquest àmbit: altes a garantia juvenil, obtenir certificat negatiu de delictes sexuals, obtenir l’informe de vida laboral, etc. A més a més, oferim xerrades i tallers a les persones joves de la comarca en matèria d’orientació laboral.

Canals de recerca de feina

Currículum

Carta de presentació

Treball i Garantia Juvenil

Servei d’Ocupació de Catalunya

Formació
ocupacional

Troba el teu curs, informació sobre una especialitat formativa en concret, o el centre de formació més a prop teu. Formar-te és una manera de millorar la teva inserció laboral i la qualificació. Et pot ser útil tant si estàs en situació de desocupació com si vols millorar la teva formació.

Formacions a l’Anoia

Forma’t amb la Garantia Juvenil

Formació en el lleure

Cursos de català

Escola d’Adults

Mobilitat
internacional

Si tens ganes de fer una estada a l’estranger, ja sigui per estudiar, fer pràctiques formatives, treballar o realitzar un voluntariat internacional, t’oferim un assessorament individualitzat. T’informarem de les diferents oportunitats per a viure una experiència a l’estranger i t’acompanyarem en tot el procés.

Intercanvis Juvenils

Voluntariats

Camps de Treball

Feina a l’estranger

Any acadèmic a l’estranger

Salut i benestar

T’expliquem alguns serveis que pots trobar en l’àmbit de la salut per a joves. T’oferim el servei de La Consulta Jove que es basa en un acompanyament emocional descentralitzat on es poden fer consultes de diverses temàtiques. L’objectiu és acompanyar processos individuals, malestars, el creixement personal i dubtes. Tot està orientat a millorar el benestar de les persones joves i a augmentar l’autonomia i la salut.

La Consulta Jove

Serveis per al benestar emocional

Assetjament escolar

GPS

Habitatge

A l’Oficina Jove et podem informar de les diverses opcions d’habitatge disponibles destinades als i les joves, dels diferents ajuts que pots demanar i dels serveis especialitzats als quals et pots adreçar. També t’oferim suport amb els tràmits electrònics relacionats amb l’habitatge.

Busco un pis de lloguer

Ajuts de lloguer

Lloguer d’habitatge

Habitatge per estada acadèmica

Compra d’habitatge

Oci i cultura

En aquest apartat trobaràs informació sobre diferents carnets que t’ofereixen avantatges en l’àmbit cultural i ajudes per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. També trobaràs informació sobre alguns equipaments culturals de la comarca.

CARNET INTERNACIONAL  O ALBERGUISTA

CULTURA JOVE

Bo Cultura Jove

Carnet jove

Equipaments culturals

Activitats de

lleure

Els casals, els agrupaments escoltes i esplais són una oferta educativa, un espai on els infants i els i les joves tenen l’oportunitat d’aprendre els uns dels altres en un context participatiu i fora de l’àmbit de l’educació formal. Aquí pots trobar informacions relacionades amb l’educació en el lleure.

Formació en el lleure

Normativa del lleure

Entitats de lleure a l’Anoia

Cases de colònies i albergs

ROPELL

Participacó i associacionisme

En aquest apartat podràs consultar informació relacionada amb les entitats juvenils i sol·licitar material de manera gratuïta.

Entitats juvenils de l’Anoia

Crear una entitat juvenil

Inscripció al Cens d’entitats juvenils de DGJ

Cessió de material

Altres

Posem al teu abast informació relacionada amb alguns dels tràmits i certificats més sol·licitats. També t’oferim suport a l’hora de tramitar-los.

Certificat de Delictes Sexuals

IdCat

IdCat mòbil

T-Mobilitat

Pin It on Pinterest