Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica del Departament de Joventut

Sóc Tècnica al Departament de Joventut. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Soc tècnica de joventut i assessora acadèmica de l’Oficina Jove. M’agrada la natura i descobrir noves històries!

Marina Perez

Assessora de Mobilitat

Sóc l’assessora de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove de l’Anoia. Sóc una gran amant de l’enquadernació i de les manualitats en general. M’encanta crear amb les meves mans

Ariadna Prat Benito

Tècnica de La Consulta Jove

Sóc la psicòloga que porta el nou servei d’acompanyament emocional de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’encanta la muntanya, la música i participar en col•lectius.

Xenia Garcia Sánchez

Referent d’Ocupació Juvenil de l’Anoia

Sóc la tècnica referent d’ocupació juvenil i estic ubicada a l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada viatjar, anar de càmping, la platja i la muntanya. Però també estar a casa, llegir, cuinar i, sobretot, les llargues tardes de jocs de taula en família, a la vora del foc.

Júlia Mullerat Padró

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut de Santa Margarida de Montbui i La Llacuna. També sóc informadora al PIDCES de l’Institut Montbui. M’agrada la combinació d’esport i natura, a més d’implicar-me en projectes transformadors de la realitat local.

Gemma Bonache Ramos

Informadora i dinamitzadora

Soc l’informadora i dinamitzadora de l’Espai Jove Can Muscons. Soc una apassionada del teatre, de la poesia i m’agraden molt els idiomes.

Jordi Boixadera Colom

Tècnic de Joventut Compartit

Soc el tècnic de joventut de Piera, Carme i Cabrera d’Anoia. També soc dinamitzador del PIDCES de l’INS Guinovarda i de l’INS Escola Piera. L’esport i la música son els meus dos pilars per desconnectar.

Judit Álamo Guarro

Tècnica de Joventut Compartida

Soc la tècnica de joventut dels Hostalets de Pierola i Castellolí. Soc pedagoga i m’agraden els esports, sobretot el voleibol i el pàdel.

Lídia Garcia Giménez

Assessora Laboral

Soc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Sant Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. Viatjar i descobrir nous ritmes de vida és una de les meves passions, sempre que puc ho faig acompanyada d’alguna de les meves càmeres de fotos per capturar aquesta màgia i reviure-la quan em vingui de gust!

Marta Molina Estrada

Informadora i dinamitzadora juvenil

Soc la informadora i dinamitzadora juvenil de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada molt fer manualitats, la decoració d’interiors i compartir-ho a través de les xarxes socials.

Judith Codina Domínguez

Informadora i dinamitzadora juvenil

Em dic Judith però tothom em diu Yuyu. Soc la informadora i dinamitzadora del Punt Jove dels Hostalets de Pierola. M’agrada gaudir de la natura, trobar rastres d’animals, plantes, i insectes dels nostres boscos.

Aina Enrich Miquel

Tècnica de joventut compartida

SSoc la tècnica de joventut de Vallbona d’Anoia, El Bruc i Jorba. També soc informadora del PIDCES de l’INS Vallbona. M’agrada crear espais de debat i compartir diferents opinions.