maig 6, 2024

Trobada jove per a l’elaboració del nou PCJ l’Anoia

Pròximament, se celebrarà la Trobada amb joves per a l’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut de l’Anoia. La jornada tindrà lloc el divendres 17 de maig de 17 h a 19 h al Centre Cívic Nord, ubicat al Carrer Sant Martí de Tous, 8, a Igualada.

Aquesta trobada és imprescindible per a l’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut de l’Anoia i la participació de les persones joves seria molt valuosa. Serà una oportunitat per escoltar les preocupacions i les idees dels i les joves de la comarca sobre diverses qüestions, com ara feina, estudis, mobilitat internacional, habitatge i molt més. La diversitat de perspectives enriqueix el procés i ens ajuda a garantir que el Pla Comarcal de Joventut reflecteixi les necessitats reals del jovent.

Totes les persones que assisteixin a la trobada tindran l’oportunitat de participar en un sorteig per guanyar entrades per a activitats culturals a la nostra comarca, com ara Ingravita, sessions a l’Ateneu Cinema o un val per bescanviar a l’Abacus.

Per a més informació i per a inscripcions, podeu contactar a través de WhatsApp al 679964669 o enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat.

Pin It on Pinterest

Share This