juny 19, 2024

Bo Estiu Jove 2024

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible activa descomptes de fins al 90% per facilitar a les persones joves d’entre 18 i 30 anys viatjar en transport públic aquest estiu, tant per Espanya com per Europa.

Els descomptes s’aplicaran als bitllets senzills i d’anada i tornada dels trens i autobusos de titularitat estatal, així com als passes Interrail amb data de viatge entre l’1 de juliol i el 30 de setembre de 2024.

Per beneficiar-se d’aquesta iniciativa, cal registrar-se almenys 24 hores abans de realitzar la primera compra per verificar que es compleixen els requisits d’elegibilitat. Els requisits són haver nascut entre l’1 de gener de 1994 i el 31 de desembre de 2006 i tenir nacionalitat espanyola o residència legal a Espanya.

Per a fer el registre pel bo estiu jove, podeu visitar el següent enllaç: https://veranojoven.transportes.gob.es/. Un cop fet el registre, es rebrà un codi que s’ha de proporcionar a l’operadora a l’hora d’adquirir el bitllet amb descompte.

Les empreses posaran en marxa la venda de bitllets amb descomptes a mesura que adaptin els seus sistemes. Per a més informació, es pot consultar les pàgines web i els canals habituals dels operadors.

Si necessiteu suport per a tramitar el bo estiu jove, podeu contactar i demanar cita prèvia a l’Oficina Jove de l’Anoia a través de anoia@oficinajove.cat o per WhatsApp al 679.964.669.

Pin It on Pinterest

Share This