maig 20, 2024

Xerrades i tallers laborals 2024

El Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ofereix una sèrie de serveis i iniciatives adreçades a ajudar els joves en el seu pas cap a la vida adulta. Entre ells, destaquem el Catàleg de Xerrades i Tallers de l’Oficina Jove de l’Anoia, aquest proporciona suport directe als municipis en qüestions rellevants com l’orientació acadèmica i laboral.  

En relació a l’orientació laboral, s’han ofert un total de 18 tallers a diferents instituts de la comarca. Entre ells tallers com “Estic preparat/da per buscar feina?”, on els joves poden identificar les seves competències personals i professionals per iniciar la seva cerca de feina amb confiança. També s’ha realitzat el taller “El meu primer currículum”, que ofereix una experiència pràctica i dinàmica per aprendre a crear un currículum atractiu i adaptat a les necessitats del mercat laboral actual.

A més, el taller “Canals de recerca de feina” proporciona als participants informació sobre els diferents canals disponibles per trobar feina. També s’han fet tallers vivencials sobre “El procés de selecció”, on es realitzen simulacions de processos de selecció i entrevistes de feina per millorar les seves habilitats i augmentar les seves possibilitats d’èxit. Per últim, el taller “I si no continuo estudiant?” ofereix recursos i informació sobre alternatives formatives i serveis d’orientació laboral per als joves que decideixen no continuar els seus estudis després de l’ESO. 

En resum, el Consell Comarcal de l’Anoia, a través del Departament de Joventut, ratifica el seu compromís amb el creixement i desenvolupament dels joves de la comarca, oferint-los les eines i el suport indispensables per a la seva plena realització personal i professional. 

Durant tot l’any el jovent que vol buscar feina, començar a fer un currículum, preparar una entrevista de feina, etc., pot contactar amb el servei d’orientació laboral trucant o enviant un whatsapp al 678.006.491. 

Pin It on Pinterest

Share This