maig 13, 2024

Xerrada “Voluntariat internacional de curta i llarga durada”

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia organitza la xerrada “Voluntariat Internacional: Descobreix les Oportunitats de Curta i Llarga Durada”. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 23 de maig a les 18:00h a Cal Badia, situat a l’Avinguda de Montserrat, 33, a Igualada.

Aquesta xerrada, a càrrec de La Víbria Intercultural, s’emmarca dins de l’oferta de tallers i xerrades en l’àmbit de la mobilitat internacional de la Cartera de Serveis de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) 2024. Aquesta iniciativa busca proporcionar a les persones joves eines i recursos per a la seva emancipació i creixement personal i professional, incloent-hi la possibilitat d’explorar oportunitats de a l’estranger.

Durant aquesta sessió informativa, els i les assistents tindran l’oportunitat de conèixer en profunditat el voluntariat internacional de curta i llarga durada i els nombrosos beneficis que comporta. La xerrada té com a objectiu proporcionar referències sobre els programes disponibles, així com presentar experiències de voluntariat tant a nivell europeu com internacional.

Per assistir a aquesta xerrada, es requereix inscripció prèvia. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un missatge de Whatsapp al número 679 964 669 o a través de l’Instagram de l’Oficina Jove de l’Anoia @oficinajove_anoia.

Us animem a unir-vos a nosaltres en aquesta sessió informativa i a explorar les emocionants oportunitats que el voluntariat internacional ofereix per al creixement personal i la solidaritat global.

Pin It on Pinterest

Share This