juny 19, 2024

Bo Cultura Jove 2024

El Bo Cultura Jove, impulsat pel Ministeri de Cultura, inicia la seva tercera edició. A partir del 17 de juny de 2024, els i les joves que hagin complert o compleixin 18 anys aquest any poden sol·licitar el Bo Cultura Jove a través del lloc web (http://www.bonoculturajoven.gob.es) fins al 16 de setembre.

Els beneficiaris rebran una targeta prepagament, que pot ser virtual al mòbil o física, amb 400 euros, que podran destinar a productes culturals en format físic, productes digitals i arts escèniques. Des de la data de concessió, es podrà utilitzar el Bo durant un any en els més de 3.300 establiments adherits a tot Espanya. Podeu consultar els establiments aquí.

En què es pot gastar?

  • 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals: Entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions, festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals, i espectacles taurins.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic: Llibres, revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia: Subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals; compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripcions per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

L’objectiu del Ministeri de Cultura amb aquesta iniciativa és oferir als joves de 18 anys un impuls econòmic per descobrir i gaudir de la cultura en totes les seves disciplines; generar hàbits de consum de productes culturals entre la joventut; i revitalitzar i dinamitzar el sector cultural a Espanya, molt afectat durant la pandèmia.

Si necessiteu suport per a tramitar el bo cultura, podeu contactar i demanar cita prèvia a l’Oficina Jove de l’Anoia a través de anoia@oficinajove.cat o per WhatsApp al 679.964.669.

Pin It on Pinterest

Share This