octubre 2, 2024

Voluntariat ambiental a l’Anoia

Si t’apassiona la natura i vols implicar-te en la seva protecció, vine el dijous 10 d’octubre a les 18 h al Centre Cívic Nord d’Igualada (Carrer de Sant Martí de Tous, 8) i descobreix totes les oportunitats per fer voluntariat ambiental a l’Anoia!

Aquest esdeveniment, organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i l’associació Igualada pel Clima, amb el suport de l’Oficina Jove de l’Anoia, està pensat per a totes aquelles persones interessades en implicar-se en la conservació del medi ambient.

Què és el voluntariat ambiental?

El voluntariat ambiental és una forma d’acció ciutadana on pots contribuir activament a la cura i la protecció de la natura. Des de la recuperació d’espais naturals fins a la protecció d’espècies, hi ha moltes maneres de posar el teu gra de sorra per fer front a la crisi climàtica i preservar el nostre entorn.

Quines entitats i projectes hi participen?

Coneixeràs diverses entitats i projectes locals que necessiten voluntaris i voluntàries per tirar endavant accions de protecció de la natura a la comarca de l’Anoia.

Per què participar?

Fer voluntariat ambiental no només t’ofereix l’oportunitat d’ajudar el planeta, sinó que també et permet conèixer gent amb les mateixes inquietuds, adquirir noves habilitats i gaudir d’experiències enriquidores en contacte amb la natura.

No perdis l’oportunitat d’involucrar-te!

Inscriu-te enviant un correu a info@voluntariatambiental.cat i vine a descobrir com pots formar part del canvi. 🌍💚

Pin It on Pinterest

Share This