juliol 3, 2019

Vols anar a l’Humor Amarillo?

L’Oficina Jove de l’Anoia organitza una activitat mancomunada a través del servei TDIC Jove (Tècnics Dinamitzadors Informadors Compartits de Joventut).

Aquesta activitat es tracta d’una sortida d’un matí, totalment gratuïta, a realitzar un Humor Amarillo al Karting Parc Motor de Castellolí amb l’objectiu de teixir xarxes de relació amb joves de diferents municipis de la comarca que disposen del servei TDIC Jove.

La sortida es realitzarà el 17 de juliol i hi participaran 40 joves de 12 a 16 anys (ambdós inclosos) dels següents municipis de la comarca de l’Anoia: El Bruc, Calaf, Capellades, Carme, Cabrera d’Anoia, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

Detalls de la sortida:

– L’entrada del sorteig inclou: Entrada per realitzar l’activitat d’Humor Amarillo al Karting Parc Motor de Castellolí

– El punt de trobada serà el Karting Parc Motor de Castellolí ubicat a Ctra. Nacional IIa, Km 560, 08719 Castellolí (Barcelona)

– L’horari serà de 9:00 a 13:00h.

– La sortida és una activitat guiada per l’empresa que gestiona l’activitat. Els referents serem el suports.

– L’assegurança està inclosa a l’activitat.

– Consulta el material que cal portar.

La selecció de participants es farà mitjançant un sorteig, per això cal haver emplenat el formulari fins el dia 10 de juliol. El sorteig es durà a terme en directe a través del compte d’Instagram (@oficinajove_anoia) el dijous 11 de juliol a les 12h. Els guanyadors del sorteig caldrà que enviïn les autoritzacions d’Anoia Jove i les autoritzacions del Karting de Castellolí signades i la fotocopia del DNI i targeta sanitària abans del dia 14 de juliol al següent correu electrònic: anoia@oficinajove.cat i portar els originals el dia de la sortida.

Es pot participar al sorteig de dues maneres:

  • Inscripció al formulari de manera individual.
  • Inscripció en grup. Cal que cada jove empleni el formulari de manera individual indicant els noms de tots els membres del grup.

Per més informació o dubtes sobre l’activitat podeu consultar les bases que trobareu en el formulari d’inscripció o bé escriure’ns a anoia@oficinajove.cat o al 679.964.669.

Accediu també al formulari escanejant el Codi QR:

 

Pin It on Pinterest

Share This