abril 27, 2015

Xerrada “Treball temporal a l’estranger”

M Internacional treball temporal a l'estrangerL’Oficina Jove de l’Anoia us convida a la segona xerrada del Cicle de Xerrades de Mobilitat Internacional: TREBALL TEMPORAL A L’ESTRANGER.

La xerrada està destinada a aquelles persones a partir de 16 anys que estan pensant en una experiència laboral a l’estranger de curta durada (temporada d’estiu, Nadal, sectors d’hostaleria, turisme, etc.) ja sigui per treballar a l’estiu, viatjar tot treballant, per conèixer un nou país, viure una nova experiència, practicar i millorar l’idioma, saber com funcionen els tràmits i condicions en l’àmbit laboral a l’estranger, entre d’altres.

La xerrada és gratuïta i hi pot assistir qualsevol persona a partir de 16 anys. Per a fer la inscripció només haureu d’omplir el formulari i automàticament quedarà reservada la vostra assistència.

Per més informació podeu contactar amb nosaltres a través de correu electrònic, trucant al 93.805.15.85 i preguntant per l’Oficina Jove de l’Anoia, enviant un Whatsapp al 679.964.669, o a través de les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Pin It on Pinterest

Share This