abril 22, 2016

Xerrada per a pares i mares: Quin futur espera als nostres fills i filles?

cartellL’oficina Jove de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat una xerrada per a pares i mares dins del programa de suport a la funció educativa de les famílies.  

La finalitat d’aquesta és la de crear un espai de diàleg i reflexió compartida per a visualitzar escenaris de futur a partir de determinades preguntes: en què treballaran els nostres fills i filles?, on?, quines competències necessiten adquirir?, quines habilitats?, quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s’aniran trobant pel camí?, com podem ajudar els pares, i mares, la família…, la comunitat? Aquestes són algunes de les preguntes base per a presentar els escenaris en els quals, a mig i llarg termini, hauran interactuar els nostres joves.

Es parlarà de globalització, tecnologia, societat i valors, treball i joves i futur a través de dues sessions formatives–orientatives que es plantegen a partir d’una metodologia activa que combinarà la presentació del ponent amb un debat compartit entre els assistents.

Al final es posarà a l’abast de tots els assistents, en format digital, un dossier amb el contingut de les sessions.

Els destinataris són pares i mares d’estudiants que cursen ensenyament secundari o que estan a punt d’entrar a la secundària.

DURADA 2 sessions de 90 minuts. 

DIES: dimarts 10 i 17 de maig

HORARI: de 19h a 20:30h 

LLOC: Consell Comarcal de l’Anoia 

REALITZA L’ACTIVITAT: Román Castro Dr. en ciències polítiques i en sociologia. Professor universitari de la UNIR

INSCRIPCIONS omplint el següent formulari: http://goo.gl/forms/X4X3VAgrIS  

Per més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia trucant al 93.805.15.85 ext. 4 o bé enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat.

Pin It on Pinterest

Share This