febrer 14, 2017

Volem Acollir a la Llacuna

volem acollir llacuna boEl proper 18 de febrer al matí, coincidint amb el dia que culmina la campanya Casa Nostra Casa Vostra, es farà una jornada al voltant del conflicte de les persones en cerca de refugi a La Llacuna.

Les xerrades començaran a les 11h i es realitzaran a la Casa de Turisme i Cultura (C/Major). Es comptarà amb la presència d’un representant de la CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat), que ens aproparà a la realitat de les persones refugiades i ens parlarà del nostre rol en la defensa del dret d’asil. Seguidament, en Feras Al Malat, un jove sirià, ens explicarà la seva experiència vital i el seu trajecte d’aquests últims anys, des que va abandonar el seu país fins que ha arribat a Catalunya. En el mateix espai, es podrà visualitzar l’exposició del fotògraf Ricard Muné, que plasma el dia a dia del camp militar de Vasilikà, al nord de Grècia.

Després, convidem a tothom a mobilitzar-se cap a Barcelona, on es durà a terme la manifestació que ha de culminar la campanya Casa Nostra Casa Vostra, sota el lema “Volem acollir”. La concentració està convocada a les 4 de la tarda a la Plaça Urquinaona.

Pin It on Pinterest

Share This