juny 21, 2016

Tramitació de carnets internacionals a l’Oficina Jove de l’Anoia


carnets-internacionalsL’Oficina Jove de l’Anoia expedeix els carnets internacionals d’alberguista, jove, estudiant i professor

Durant tot l’any podeu tramitar carnets internacionals a l’Oficina Jove de l’Anoia. Entre aquests, s’ofereix la possibilitat de tramitar els carnets d’alberguista en les modalitats d’alberguista jove, alberguista adult, alberguista familiar i alberguista monoparental; el carnet jove internacionat (IYTC), el carnet d’estudiant internacional (ISIC International Studient Identity Card), i de professor/a internacional (ITIC International Teacher Identity Card).

Els carnets internacionals jove, d’estudiant i professor estan reconeguts per la UNESCO i la Comunitat Europea i permeten gaudir d’avantatges i descomptes arreu del món.

Els carnets d’alberguista faciliten l’accés als albergs de la XANASCAT.  Alhora, permeten gaudir de les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF) situades als principals indrets turístics del món.
El Carnet dóna accés a nombrosos descomptes i ofertes en tots aquells àmbits vinculats al món de l’alberguisme que es poden dur a terme al territori català: turisme, esport, aventura, oci, cultura, art, gastronomia, etc.

Per més informació sobre la documentació necessària i preu per a realitzar el tràmit, us podeu posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Anoia a través de correu electrònic: anoia@oficinajove.cat, telèfon: 93.805.15.85, Facebook: Anoia Jove, o enviant un Whatsapp al: 679.964.669.

Pin It on Pinterest

Share This