febrer 1, 2017

Taula Comarcal de Joventut de l’Anoia

El pastaula joventut 1sat dijous 26 de gener es va celebrar, al Campus Motor de l’Anoia, la Taula Comarcal de Joventut dirigida a regidors/es i tècnics/es de joventut de la comarca.

La taula comarcal va ser liderada per la Marta Vilalta, Directora General de Joventut, Gemma Fabrés, Consellera de Joventut del Consell Comarcal, i Xavier Pérez, vicepresident de l’àrea de Serveis Personals.

Una primera part, duta a terme per Marta Vilalta, va ser dedicada a la contextualització dtaula joventut 2el nou Pla d’Actuació Territorial de Joventut de Catalunya (PATJ) i a l’explicació de les novetats que s’aniran implantant a partir d’aquest 2017, com la incorporació de tots els municipis dins del contracte – programa i la generació de grups de treball i debat entorn a diferents temàtiques d’interès comú per tal d’unificar criteris i establir línies d’actuació conjuntes. Tot plegat incidint en metodologies participatives que incloguin tots els municipis i les seves especificitats.

Per altra banda, i per tal de centrar la trobada en la comarca de l’Anoia, la Mireia Medina, tècnica de la Direcció General de Joventut, i la Soraya Pérez, cap del Servei Comarcal de Joventut, van fer recordatori de les necessitats manifestades per regidors/es i tècnics/es de joventut l’any 2013 i es van contrastar amb les actuacions dutes a terme pel Servei Comarcal de Joventut durant aquests anys per tal de cobrir-les i tenint en compte les prioritats que es van marcar.

Per acabar, i després de fer repassada de les necessitats detectades a la comarca i dels serveis i projectes que s’han dut a terme, els regidors/es i tècnics/es de joventut de la comarca van tornar a establir prioritats d’actuació per als propers anys que es tindran presents a l’hora de redactar el nou PATJ i s’inclouran en el Pla Comarcal de Joventut.

 

Pin It on Pinterest

Share This