novembre 19, 2014

Taller d’intel·ligència emocional per a pares/mares d’alumnes

news4El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia organitza per al mes de desembre vinent el taller “Preparar amb els nostres fills i filles el dia de demà. Proposta d’Intel·ligència emocional”, adreçat a pares/mares i familiars d’alumnes de primària i secundària (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius…).

El taller es durà a terme en dues sessions, que tindran lloc els dijous 4 i 11 de desembre, a la seu del Consell Comarcal (Plaça Sant Miquel, número 5, d’Igualada), en l’horari de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Les sessions aniran a càrrec de Roser Sellés Puig, coach i PNL.

El taller planteja com a objectius reconèixer les emocions i gestionar-les per tal de millorar la relació entre pares i fills, així com prendre consciència de la importància de les crisis com a canvi, amb una actitud proactiva.

Per això, les sessions abordaran aspectes com la corresponsabilitat educativa, les emocions bàsiques i les conductes emocionalment intel·ligents, les expectatives dels pares i mares així com les dels fills i filles, la importància d’educar en el “ser” i no pel “rol” i, finalment, el fet de veure les crisis com a oportunitats, amb una actitud emprenedora.

Els interessats poden fer les inscripcions fins al dia 2 de desembre al següent link: http://bit.ly/1EUq5E1. Per a més informació podeu escriure un mail a joventut@anoia.cat o trucar al 93 805 15 85.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Pin It on Pinterest

Share This