febrer 24, 2017

Sessió informativa SETEM

El proper dimecres 1 de Març es realitzarà una sessió informativa de SETEM a Igualada per poder participar, posteriorment, als Camps de Solidaritat.

La sessió es durà a terme a ATLAS, fundació sociocultural al carrer Virtut 22, 1r pis (Igualada).

Què és SETEM?

SETEM Catalunya és una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denunciem les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

A Catalunya, són membres de la Xarxa d’Economia Solidària (XES)Àgora Nord-Sud, la Federació Catalana d’ONG i diverses coordinadores locals i comarcals d’ONG.

Formen part de la Federació SETEM, integrada per 10 associacions autonòmiques d’arreu d’Espanya, i com a tal, de la Coordinadora d’ONGD per al Desenvolupament d’Espanya i la Coordinadora Estatal d’Organitzacions de Comerç Just.

 

Per més informació i per viure una experiència a l’estranger vine a l’Assessoria de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia (Plaça Sant Miquel 5, Igualada) demanant hora al 93.805.15.85 ext.4, enviant un correu electrònic a mobilitat@anoiajove.cat o per whatsapp al 679.964.669.

Pin It on Pinterest

Share This