desembre 2, 2016

Projecte Re-generation

Cerquregenerationem treballadors juvenils que treballin en espais recuperats i vulguin participar en un projecte a nivell europeu anomenat Re-generation, desenvolupat dintre del marc del programa Erasmus+.

T’interessa? ESPAI REHABILITAT O RECUPERAT: espai que antigament va ser una fàbrica, un ens públic, religiós, etc… i desprès de ser inhabilitat durant anys, la vostra entitat ha decidit recuperar-los i donar-li un ús.

Re-generation és una iniciativa internacional que tindrà una duració total de 18 mesos i comptarà amb la participació d’entitats d’Espanya, França, Polònia i Itàlia.

La voluntat del projecte és la de posar en contacte entitats de diferents països que treballen amb joves dins d’espais urbans recuperats, afavorint l’intercanvi de bones pràctiques i creant una xarxa paneuropeporta-2a del sector. D’aquesta manera, es pretén professionalitzar el treball dels joves involucrats en aquests equipaments a la vegada que se’ls ofereix accés a noves tècniques i una visió més global.

Per més informació posa’t en contacte amb l’Oficina Jove de l’Anoia – Plaça Sant Miquel,5 93.805.15.85 – mobilitat@anoiajove.cat. Re-generation.

Pin It on Pinterest

Share This