febrer 5, 2024

Projecte Altaveus

L’Espai Jove de Vallbona d’Anoia engega amb el projecte Altaveus a l’Institut 

Aquest gener s’ha iniciat la primera trobada entre els i les joves que s’han presentat com a corresponsals de la informació al projecte ALTAVEUS. Aquest projecte engegat des de la regidoria de joventut de Vallbona té la finalitat de millorar la comunicació i difusió de les accions que es realitzen d’interès juvenil al territori. Alhora, permet als joves ser corresponsals de la informació promovent espais de diàleg amb els seus companys i companyes i també, amb altres joves ALTAVEUS. 

En aquesta trobada, on van participar els 13 joves Altaveus, es va realitzar una dinàmica grupal de coneixença, posteriorment es va fer la primera activitat relacionada amb el que es vol treballar en aquest projecte. 

Paral·lelament, els joves van mostrar una destacada capacitat d’escolta i implicació en aquest nou projecte, en el qual són totalment protagonistes. En aquesta primera sessió, de forma individual, van escriure de quina manera els agradaria participar d’activitats i tallers al territori i a l’Institut. Per últim, es va donar a conèixer les activitats dirigides als joves per tal que ells i elles després ho transmetin a les tutories.  

Pin It on Pinterest

Share This