abril 10, 2015

Procés de selecció per treballar als Països Baixos

euresS’obre un procés de selecció per a persones joves entre 18 i 22 anys per treballar a Holanda.
El càrrec: ENVASADORS/ES D’ALIMENTS ALS PAÏSOS BAIXOS (HOLANDA) A través de l’ empresa de selecció holandesa PRAN B.V.
S’ofereixen 50 llocs de treball.
Lloc de treball: Països Baixos – Holanda.
Empreses destinatàries: Qizini i King cuisine.
Empresa de selecció: Pran B.V.
Lloc i data del procés de selecció: Barcelona, 6 de maig de 2015
PRAN B.V. seleccionarà joves d’ entre 18 i 22 anys per treballar en una empresa d’envasat de menjar preparat, amanides, sandvitxos… per a subministrament de càtering a empreses, avions, màquines expenedores, etc.
Requisits:

Haver nascut a partir d’1 de gener de 1993. Poder comunicar-se en anglès (nivells A2 ó B1) tant per treballar com per poder viure als Països Baixos. Tenir motivació per viure una experiència de treball a Europa durant al menys sis mesos.
Condicions laborals:

Contracte de sis mesos com a mínim, amb opcions de pròrroga. 38 h setmanals (amb hores extres pagades), en dos torns. Allotjament a prop de l’ empresa, en pisos compartits amb altres treballadors/es. Bicicleta pel desplaçament de casa a la feina. La manipulació d’aliments requereix unes condicions especials; per això es treballarà a una temperatura ambient de 6 graus centígrads. Roba de seguretat per treballar en condicions adequades i guixeta individual amb cadenat (l’ empresa sol·licitarà fiança per l’ ús del cadenat de la guixeta, calçat de seguretat i bicicleta, que es reemborsarà en tornar aquest material)

Salari:
El salari net garantit per 38 hores a la setmana, un cop descomptats els impostos, la seguretat social i lloguer de vivenda és el següent:
Edat                                 Salari setmanal
18 anys                             145€
19 anys                             150€
20 anys                            155€
21 anys                             160€
22 anys                            165€
Es descomptarà una despesa aproximada mensual de 60/70€ en concepte de manutenció.
PROCÉS DE SELECCIÓ:
1. Es realitzaran sessions informatives de grup amb representants de l’empresa de selecció PRAN, qui explicaran les característiques de la feina i les condicions laborals. Es parlarà en detall sobre condicions de vida, vivenda, ciutat, característiques de la feina, condicions de treball, salari, etc.
2. Després de la presentació les persones que continuïn interessades passaran a una entrevista individual amb els representants de PRAN i una petita comunicació amb l’empresa contractant via Skype per comprovar el nivell d’anglès i la motivació.
3. Superada l’entrevista les persones candidates admeses que continuïn interessades podran omplir els documents que es necessiten per iniciar el trasllat a Holanda.
COM PARTICIPAR AL PROCÉS DE SELECCIÓ
Les persones interessades a participar-hi hauran d’enviar el seu CV a la següent adreça de correu electrònic: eures.barcelona.soc@gencat.cat
Data límit de presentació de candidatures serà el 30 d’abril de 2015
Pots trobar aquesta informació també a l’enllaç següent de la web del SOC.

 

Pin It on Pinterest

Share This