desembre 7, 2016

“Per gustos, culs”

És una campcartell-kaserna-platans_optanya de promoció a la diveristat sexual realitzada pel Departament de Juventut de l’Ajuntament d’Igualada amb l’objectiu de normalitzar la diveristat sexual i sensibilitazar sobre la realitat de l’assetjament escolar per motius de LGTBifòbia.

Segons la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals el 55% dels menors LGTB pateixen assetjament escolar.

El grup de joves corresponsals de la Kaserna del curs 2015-2016, format per alumnes de 3r i 4t d’ESO de diversos instituts d’Igualada, conscienciat per aquesta i altres dades va decidir engegar la campanya “Per gustos, culs” amb el lema #estimaladiversitat.

Els cartells han sigut dissenyats pel mateix grup de nois/es des d’un punt de vista divertit i tot utilitzant com a elements comuns els aliments, promouen la reflexió i la tolerància vers les diferents tendències i orientacions sexuals.

La campanya inclous un video promocional amb missatges de suport https://vimeo.com/193756704
També pots participar en la campanya amb missatges de suport i difusió a:https://padlet.com/pij_igualada/stopbullyinglgtb  i seguir la campanya a través de les xarxes socials:

@IgualadaJove          /kaserna

Per a més informació: http://igualadajove.cat/campanya-per-gustos-culs/

 


#estimaladiversitat #pergustosculs #somlliures #stopbullying

Pin It on Pinterest

Share This