febrer 8, 2017

Obert el període de selecció de candidats vallesans per cursar FP Dual a Alemanya

 

Dimarts 31 de gener, es va presentar al Centre Cívic el Rieral, davant  de joves i pares del Vallès, l’FP Dual remunerada a Alemanya, que combina la formació a les aules amb l’experiència laboral. Bridge4Mobility reclutarà prop de 200 candidats d’arreu de Catalunya per formar part de la promoció CATAZUBI2017.

La selecció de joves del Vallès Oriental es farà al Centre Cívic el Rieral, a Bigues i Riells

Per a la selecció, es busquen joves catalans d’entre 16 i 30 anys que estiguin a l’atur i que no tinguin estudis universitaris però que hagin acabat l’ESO. Alemanya necessita cobrir el dèficit de professionals per a l’hostaleria i la gastronomia, el sector sociosanitari i els serveis a empreses, entre altres sectors.

El programa inclou un curs de 450 hores d’alemany entre el mes de març i el mes de juny, que seria quan els candidats seleccionats sortirien cap a Alemanya. El programa garanteix uns ingressos mínims de 450 euros nets al mes (un cop descomptat el cost de lloguer i dels subministraments) per a tots els estudiants.

El projecte que compta amb el suport del Servei Català d’Ocupació, la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea.

 

Us podeu inscriure al procés de selecció al següent enllaç https://www.biguesiriells.cat/public/noticia/1563/Obert_el_per%C3%ADode_de_selecci%C3%B3_de_candidats_vallesans_per_cursar_FP_Dual_a_Alemanya/

Pin It on Pinterest

Share This