gener 30, 2015

Formació professional dual a Alemanya

EURESLa Xarxa Eures del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb els serveis públics d’ocupació d’Alemanya, té previst organitzar durant el mes de febrer, sessions informatives a Barcelona  per seleccionar joves que estiguin interessats en dur a terme formació professional dual a Alemanya.

El sistema deformació professional dual combina el treball real a l’empresa amb la formació teòrica al centre de formació entre 2 i 3 anys segons l’especialitat.

Totes les persones participants signaran un contracte de formació i se’ls remunerarà les pràctiques durant el període de formació (mínim 818 euros mensuals)

A més, es preveu un curs bàsic d’alemany de 3 a 4 mesos de durada a Barcelona i d’un altre mes a Alemanya, seguit d’un període de pràctiques abans de la formalització del contracte d’aprenentatge.

Aquesta formació s’adreça a persones joves d’entre 18 i 27 anys, que han finalitzat l’ESO o equivalent, i que tinguin interès a viure Alemanya i especialitzar-se en alguna de les professions següents: tècnics en mecànica, electricitat i electrònica, informàtica; tècnics sistemes de calefacció, aire condicionat i sanitaris; dissenyadors multimèdia; tècnics en hostaleria i restauració; netejadors; venedors i agents comercials de sistemes informàtics i del sector minorista, majorista i comerç exterior.

Més informació sobre la inscripció i la formació dual aquí.

Document informatiu sobre aquest procés.

Font: http://www.oficinadetreball.cat/socweb/opencms/socweb_ca/_noticies/NEW_0418.html

[symple_button url=”https://ec.europa.eu/eures/page/homepage?lang=es” color=”black” size=”default” border_radius=”3px” target=”self” rel=”” icon_left=”” icon_right=””]+ info[/symple_button]

 

 

Pin It on Pinterest

Share This