març 14, 2024

Nou PCJ Anoia 2025-2029

Enguany, s’inicia el procés d’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut de l’Anoia, que abastarà els anys 2025-2029. Amb un enfocament inclusiu i participatiu, es busca integrar les veus i les necessitats dels i les joves de la comarca, així com la visió dels i les professionals que hi treballen directament.

Per tal de recollir una mostra representativa d’opinions i expectatives, s’han desenvolupat dues enquestes, una destinada als i les joves (enquesta joves) i una altra adreçada a professionals del sector. Aquestes enquestes permetran identificar les àrees clau on s’han de centrar els esforços i recursos del pla, garantint una resposta ajustada a les necessitats reals dels i les joves de l’Anoia.

A més de les enquestes, es duran a terme sessions participatives amb els diferents col·lectius. Amb l’objectiu de fomentar la participació equitativa i assolir una representativitat geogràfica àmplia, s’han programat tres sessions participatives en diferents zones de la comarca: una a l’Alta Anoia, una a la Conca d’Òdena i una altra a l’Anoia Sud.

Es convida a tots els i les joves de la comarca de l’Anoia a participar en aquest procés i a compartir les seves opinions i propostes per a la construcció del futur Pla Comarcal de Joventut.

Per a més informació sobre com participar en les enquestes i sessions participatives, es pot contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 etx. 2 / 679.964.669 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Pin It on Pinterest

Share This