octubre 17, 2017

iFest. The young leaders interaction fest

S’obren les omscripcions per a l’iFest, l’esdeveniment que es realitzarà el pròxim 30 de novembre al Palau Sant Jordi. Enguany es pretén inspirar i impregnar de tecnologia, ciència, innovació  i disrupció a més de 7.000 joves (players)  que estaran disposats a jugar i a més de 1.000 docents (shakers) preparats per “sacsejar” les ments dels seus estudiants i apoderar-los a fer les seves aportacions a la societat. Amb el lema The young leaders interaction fest es farà veure als participants la disrupció amb l’activitat Meet Inspiration, explicar el concepte de tecnologia exponencial al Virtual Discovery i Pangea Reality i fer-los somiar al Dream Big Challenge, amb Xavier Verdaguer.

La jornada que començarà a les 9:30 h i acabarà a les 18:00 h, comptarà també amb un taller específic per als docents o tècnics/es  per poder reproduir l’activitat del Challenge als seus centres respectius.

La primera edició va ser tot un èxit de convocatòria i per això aquest any l’iFest creix. Serem 8.000 persones! Tot i això, el nombre de sol·licituds ha estat molt gran i es limitaran les places: cada centre podrà portar de moment fins a dos equips de 17 persones cadascun (14 alumnes + 2 o 3 docents).

Inscriu-te a l’iFest!

Per poder participar en algunes activitats de l’iFest com per exemple el Dream BIG Challenge és necessari apuntar-se com a equip tot i que si s’ha realitzat una inscripció individual sempre es podrà participar adherint-se a través les Apps dissenyades per seguir l’esdeveniment.

Inscripcions en grup: http://bit.ly/2zkOshJ

La data límit per a fer la inscripció és el dia 13 de novembre, cada membre de l’equip rebrà un correu electrònic per completar les dades d’acreditació i formalitzar la inscripció: data límit 20 de novembre.

Inscripcions individuals: http://bit.ly/2xCCaPP (La data límit per a fer la inscripció és el dia 13 de novembre).

 

Estructura dels equips:

Els equips són de 17* persones cadascun (14 alumnes “players” + 2 o 3 docents “Shakers”).

(*en el cas d’equips formats per estudiants universitaris no cal tenir els membres de grada, amb 4 components per la pista ja és suficient)

Hi ha un grup que juga a pista (equip de pista) format per 3 estudiants + 1 docent. En el cas que els joves siguin universitaris es permet que no hi hagi docent i que siguin tot alumnes. El docent o universitari si és el cas, serà responsable de l’equip (shaker de pista) i s’encarregarà de fer la inscripció.

El grup que juga a grada (equip de grada) té 2 docents com a mínim i 11 alumnes aproximadament.

A tenir en compte:

  • El responsable de l’equip ha de ser un docent del centre.
  • Donat que els majors de 14 anys tenen la capacitat legal de cedir els seus drets d’imatge, cada assistent serà responsable de donar el seu consentiment a través del formulari d’inscripció.
  • Els centres de fora de Barcelona disposaran d’autocar per als seus equips complets.
  • Tots els assistents han de portar smartphone amb bateries ben carregades (es recomana portar bateria extra i tablet per als docents).
  • És possible inscriure’s per lliure, el formulari per fer-ho estarà disponible al web de l’iFest (http://ifest.gencat.cat/) a partir del 5 d’octubre.
  • Els assistents inscrits per lliure no tenen dret a autocar, tot i que si hi ha places vacants es podran utilitzar.

Toolkit de comunicació

Adjunt a aquest correu us adjuntem un material de comunicació per a poder fer difusió entre els vostres coneguts i contactes. En l’arxiu comprimit trobareu banners adaptats als diferents perfils, joves, universitaris o docents i diferents mides per a les diferents xarxes.

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’equip de l’iFest ifest@gencat.cat.

Pin It on Pinterest

Share This