abril 9, 2020

L’Anoia Jove elabora una nova guia de recomanacions de diferents àmbits per a joves durant el confinament

Cartell Guia de Recomanacions pel confinament | Anoia Jove

Durant aquests dies diferents joves de la comarca han demostrat amb la campanya ‘Jo em quedo a casa, i tu?’ que la col·lectivitat i la salut de tots i totes depenen de la responsabilitat social i individual de cada persona i cada jove, apel·lant amb un gran èxit a les xarxes socials al deure que els propis joves tenen a les seves mans per lluitar contra el coronavirus (COVID-19).

Ara, l’Anoia Jove, davant d’aquesta situació excepcional que interpel·la a la població tant en la salut física i emocional, com en termes socials, laborals i relacionals, ha elaborat una guia de recomanacions en forma d’infografia per a que els i les joves puguin passar de la millor manera el confinament. En aquesta guia es pretén compartir algunes recomanacions, recursos i idees davant d’aquesta època de crisi transitòria a la societat actual.

Aquesta proposta, difosa per les xarxes socials de l’Oficina Jove i municipis amb servei TDIC, té l’objectiu de, com el passat recull ja publicat, dotar a les persones joves d’una sèrie de recomanacions que puguin donar resposta a les seves necessitats en aquests moments. L’Anoia Jove convida als i les joves a llegir amb deteniment les recomanacions que s’ofereixen i, si s’escau, que es puguin posar en pràctica o compartir amb familiars i amics. Perquè ara, més que mai, cal posar una dosi de creativitat a les activitats i intentar no caure en la rutina!

La guia s’ha organitzat dividida en diferents àmbits: espai de cures i educació emocional, acadèmic i laboral oferint possibles recursos a nivell individual, familiar i comunitari. L’Anoia Jove es manté, encara que telemàticament, al costat de tots els i les joves de la comarca que necessitin i requereixin d’acompanyament, sigui de l’àmbit que sigui.

L’atenció telemàtica de l’Oficina Jove és en els horaris de dilluns a divendres de 10 a 14h a través del telèfon, whatsapp, correu electrònic i xarxes socials. Per a qualsevol consulta cal contactar per Whatsapp al número 679 964 669, trucant al número 938051585 ext. 2 o bé enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat. També es pot contactar a través de les xarxes socials com Facebook, Instagram i Twitter.

Pin It on Pinterest

Share This