març 10, 2015

FP dual a Alemanya – sessió informativa a Igualada

Vols convertir-te en un professional amb titulació oficial alemanya, parlar alemany i assegurar-te un futur laboral estable?
Si tens entre 18 i 27 anys, la nacionalitat europea, com a mínim l’ESO i sobretot ganes de viure una
experiència única, aprofita aquesta oportunitat! Aprendràs alemany en un curs intensiu a Igualada d’abril a juliol de 2015, després et traslladaràs a Alemanya per començar la teva formació professional dual – és a dir: aprendràs combinant el treball en una empresa amb les classes a l’escola professional. Guanyaràs 818€ nets mensuals durant el cicle formatiu de 3 anys, i et pagaran el curs d’alemany, el trasllat a Alemanya, 2 viatges anuals a Catalunya i molt més. Aquest any, amb total garantia del govern alemany.

Aprèn diferents professions en una varietat de sectors: hostaleria i gastronomia, cura de persones grans i malaltes, professions del sector de la construcció, professions de l’àmbit mecànic i tècnic, professions
artesanals…

Les persones interessades en rebre més informació poden inscriure’s a la sessió informativa gratuïta que  es farà a Igualada el proper dimecres dia 11 de març a les 17h a la sala d’actes d’Ignova Empresa,a través del següent e-mail: igualada@b4m.cat.

Aquesta sessió sobre mobilitat laboral europea, s’adreça a persones de 18 a 27 anys en situació d’atur, de nacionalitat europea i que disposin d’un nivell educatiu de graduat en ESO. El projecte CATAZUBI 2015 pretén facilitar el pont sociocultural per joves catalans que vulguin realitzar FP dual a Alemanya.fp dual-page-001

Pin It on Pinterest

Share This