febrer 24, 2017

Formació Internacional: The Art of Mind Lines

FI.mindlines.OJNom de la formació:
The Art of Mind Lines

On
Zdar nad Sazavou, República Txeca

Quan
Aquest projecte consta de dues etapes, però no és estrictament necessari participar de totes dues. La primera formació serà del 5 a l’11 d’abril. La següent serà al juny

Temàtica

L’objectiu és donar eines per a un millor desenvolupament personal i aprendre a adquirir una comunicació més empatica. Es busca crear actituds i competències que ajudin a la construcció d’un món més pacífic.

Objectius
– Desenvolupar una actitud crítica
– Sortir de la zona de comfort per tal de descobrir-se
– Maximitzar el potencial dels participants
– Desenvolupar competències comunicatives i de resolució de conflicte
– Tenir una experiència intercultural única
– Aumentar la participació activa dels joves

Metodologia
La metodologia implementa els conceptes de “learning by thinking” i “learning by doing”. El primer concepte condueix a l’acció de reflexionar en el procès d’avançar cap algún objectiu, i saber extreure’n un coneixement. El segon, manifesta la importancia de la motivació i la passió que enriqueixen l’experència d’aprendre. La metodologia està basada en tècniques de desenvolupament i repte individuals i grupals, mitjançant simulacions creatives que connecten els continguts amb experiences personals.

Llengua vehicular
Anglès, tot i que no cal saber-ne.

Qui pot participar?
Busquem 4 joves, d’entre 18 i 35 anys, motivats en participar, que tingui algún interès en la temàtica concreta o vulgui conèixer-la una mica més.
En total sereu 32 participants, 4 per païs: Polònia, Geòrgia, Itàlia, Azerbaidjan, Republica Txeca, Armènia, Ucraïna i Catalunya.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€, que son vàlids per tot un any. Així com pagar els gastos de gestió a l’organització d’acollida, 30€. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir els costos.

Allotjament
Els participants dormiran a pensió Velke Darko, a Zdar nad Sazavou, en habitacions de 3 o 4 persones, del mateix sexe.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar a què us contactin. En aquest cas, la selecció la fa la mateixa organització d’acollida. Per això és important que us poseu en contacte amb nosaltres un cop us hagin seleccionat. Si estàs interessat per més d’un projecte, pots omplir tants formularis com vulguis. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a mobilitat@anoiajove.cat, truca’ns al 93.805.15.85 ext.4 o bé envia’ns un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

 

Pin It on Pinterest

Share This