maig 5, 2015

Estratègia familiar en l’ús més segur d’Internet

Estratégies us segur d internetOK-L’Oficina Jove de l’Anoia organitza el proper dimarts 19 de maig una xerrada – taller dirigida a famílies sobre estratègies en l’ús més segur d’Internet.

Es tractaran temes i es donarà als assistents eines i recursos sobre com evitar continguts ofensius i assetjaments a la xarxa, navegació en entorns de seguretat, sistemes de control parental, configuració de privacitat a xarxes socials, reputació online, etc.

Tot plegat per a pares i mares que vulguin conèixer quines estratègies de seguiment i monitoratge es poden aplicar en l’activitat dels infants i joves i com iniciar-se a les configuracions bàsiques de privacitat a les diferents xarxes socials.

La xerrada – taller és gratuïta i es durà a terme el dimarts 19 de maig a les 19:00h al Consell Comarcal de l’Anoia (plaça Sant Miquel, 5, d’Igualada).

Per assistir cal emplenar el formulari d’inscripció, trucar al 938051585, enviar un whatsapp al 679.964.669, enviar un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat o contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials.

Pin It on Pinterest

Share This