març 17, 2015

El director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, visita l’Anoia

El director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, va ser dimecres passat a la comarca per conèixer, sobre el terreny, les polítiques de joventut que impulsen diferents ajuntaments. En la seva visita, Reig va estar acompanyat del coordinador territorial de Joventut de Barcelona, Oriol Martín, i la tècnica de la coordinació territorial Mireia Medina. També van ser-hi diversos representants del Consell Comarcal de l’Anoia: el conseller de Joventut, Xavier Brugués, la responsable del Departament del Servei Comarcal, Soraya Pérez, i la tècnica de l’Oficina Jove, Laura Segura.

La jornada va començar amb una visita a l’Ajuntament de Calaf i al local de joves d’aquest municipi. Seguidament va tenir lloc un dinar de treball amb representants del Consell Comarcal a l’Atelier, el restaurant pedagògic del nou Centre d’Innovació Anoia.  A la tarda van visitar l’Ajuntament de Vallbona i l’Espai Jove, un equipament plenament consolidat tot i que tot just va tornar a obrir portes el 2013. Finalment, la comitiva es va traslladar a La Pobla de Claramunt on, després de reunir-se amb representants locals a l’Ajuntament, va visitar el Cau Jove.

En aquest recorregut, el director general de Joventut va poder conèixer de primera mà la feina que duen a terme els petits municipis en l’àmbit de Joventut, a més de les persones que els fan possibles i els nous reptes i projectes que es plantegen. Les trobades també van servir per poder intercanviar opinions sobre la situació actual del col·lectiu juvenil, les seves necessitats, i les respostes que hi han de donar les administracions.

Pin It on Pinterest

Share This