novembre 4, 2014

El Consell organitza una Jornada de la Xarxa Transició Escola Treball

news3En el marc del projecte Xarxa Transició Escola-Treball (TET) Anoia, el departament de Joventut del Consell Comarcal ha organitzat una jornada que reunirà als agents implicats en aquesta iniciativa per articular recursos que permetin incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals dels joves de la  comarca.

La jornada, que tindrà lloc el 6 de novembre, ha de servir per proporcionar informació útil als municipis implicats, donar-los a conèixer tota la feina realitzada fins al moment així com el pla de treball.

Al llarg de la jornada, que tindrà lloc de 9 del matí a 2/4 de 2 de la tarda, es durà a terme la presentació de l’“Informe de la Planificació Educativa de la comarca de l’Anoia” a càrrec de Clara Albors, tècnica de la Gerència de Serveis d’Educació de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. Per altra banda, l’experta en Consultoria social i d’empresa Marta Colomer i Camón durà a terme una xerrada sobre “Les competències transversals en els processos de construcció del projecte professional”.

Els agents interessats en participar a la jornada poden fer la inscripció a http://bit.ly/12QLznE. Per ampliar la informació o resoldre qualsevol dubte cal contactar amb Soraya Pérez  93 805 15 85,joventut@anoia.cat o Sílvia Llamas sllamas@anoiajove.cat.

Pin It on Pinterest

Share This