desembre 4, 2023

Cultura jove

Neix Cultura Jove, el nou programa que facilita l’accés a la cultura del jovent del país impulsat pel Departament de Cultura. Cultura Jove recull l’esperit de la iniciativa Escena 25, però n’amplia l’abast: més varietat d’oferta, més dies (la plataforma estarà oberta al llarg de tot l’any) i més públic, ja que ara totes les persones de Catalunya que tinguin entre 18 i 30 anys poden registrar-se al web i començar a gaudir dels avantatges del programa.

D’aquesta manera, els joves registrats podran adquirir entrades entre un rang de preus de 5 i 20 euros, depenent del cost original de cada entrada. 5 euros serà el preu mínim, i el màxim seran 20 euros per aquelles entrades que, per al públic en general, valdrien més de 45 euros.

Una altra novetat de Cultura Jove és que incrementa les propostes culturals a les quals poden accedir els joves. Es mantenen els espectacles d’arts escèniques i els concerts, tant d’equipaments públics i ara també de privats, i s’hi afegeixes noves opcions: els festivals de música, els equipaments escenomusicals municipals i les sales de proximitat.

Si bé Escena 25 només obria uns dies concrets, a Cultura Jove els usuaris podran adquirir entrades al web les 24 hores els 365 dies de l’any. El funcionament del programa és molt senzill per als inscrits: només han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals vulguin assistir entre els disponibles a la plataforma, comprar l’entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l’equipament, sala o teatre on es faci l’espectacle que hagin triat.

També com a novetat, els usuaris trobaran els avantatges del Cultura Jove en cada cop més passarel·les de pagament dels webs de venda dels mateixos equipaments culturals.

En la pàgina principal del web es troba el botó per registrar-se. Per fer-ho, necessitareu escriure: nom, cognom, NIE, codi postal, correu electrònic i data de naixement.

Pin It on Pinterest

Share This