abril 20, 2016

Consolida’t, per a joves emprenedors

Consolidat2016---cartellL’empresari, emprenedor i comunicador Pau Garcia-Milà parlarà sobre emprenedoria el proper dijous, 21 d’abril, a Calaf. Ho farà durant l’acte inaugural, obert a tota la ciutadania, del programa Consolida’t que tindrà lloc, a partir de les 19.00 hores, al Casal de Calaf.

El programa Consolida’t, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, és un projecte d’assessorament i formació per a autònoms i emprenedors que, properament, es desenvoluparà al Centre de Recursos per a l’Ocupació (CRO). Per primera vegada, l’Ajuntament de Calaf, conjuntament amb la Unió d’Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors de Catalunya (UATAEC), impulsa aquest programa al municipi.

De fet, durant l’acte del proper dia 21 d’abril se’n donaran a conèixer els detalls perquè tots aquells professionals que hi puguin estar interessats sàpiguen què cal fer per adherir-s’hi. L’objectiu principal del programa és la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a través d’un itinerari personalitzat.

Consta de sis sessions d’assessorament fetes per experts sobre aspectes clau per a la gestió de cada negoci, per tant, personalitzat segons les necessitats de cada empresari. El programa també contempla dues sessions de formació dedicades al compte de resultats i tresoreria. A més, ofereix fins a nou píndoles formatives opcionals centrades en aspectes clau de la gestió empresarial, com aspectes jurídics, màrqueting digital, elaboració de pressupostos o creixement personal.

El Programa Consolida’t té una durada aproximada de 5 mesos. Començarà el 12 de maig i finalitzarà el 28 d’octubre.

Requisits per participar al Consolida’t
Per participar-hi cal ser treballador autònom, treballador autònom econòmicament depenent (TRADE), estar donat d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, una comunitat de bens o una societat limitada que tingui menys de quatre persones contractades i una facturació inferior als 500.000 euros anuals. També hi poden optar les persones que han cessat l’activitat com a treballadores autònomes i ara volen iniciar un nou projecte.

En aquests moments el programa ja compta amb una quinzena d’inscrits de Calaf o del territori més proper, però encara resten places per ocupar. Així que les persones que necessitin més informació s’hauran de posar en contacte amb el CRO de Calaf, ubicat al carrer Xuriguera número 42, a través del telèfon 93 869 82 49 o bé el correu electrònic calaf.ocupacio@calaf.cat.

Qui és Pau Garcia-Milà
Pau Garcia-Milà és un emprenedor i empresari català de 28 anys, creador i fundador d’EyeOS l’any 2006, comunicador en emprenedoria social i noves tecnologies, col·laborador del programa “Divendres” de TV3 i autor dels llibres “Tot està per fer”, “Optimismament”, i “Tens una idea (però encara no ho saps)”.

Pin It on Pinterest

Share This