abril 20, 2017

Comença el projecte TREBALL I JOVES

El projecte d’inserció laboral TREBALL I JOVES compta un any més amb la intervenció directa de Ceina a la comarca de l’Anoia.
El projecte es dirigeix a joves d’entre 16 i 29 anys amb els objectius de millorar el seu perfil professional i assolir un lloc de treball a través d’un acompanyament individualitzat i la connexió directa amb les empreses.
Està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, i recolzat per fundacions amb àmplia experiència com la Fundació Antonio Jiménez i Sinergia Social.
Els joves reben durant 9 mesos un acompanyament que els ajudarà a definir l’objectiu professional i a assolir els objectius de formació i millora de les seves competències.

ELS PARTICIPANTS HAN D’ESTAR INSCRITS A GARANTIA JUVENIL

L’any passat l’experiència d’inserció en l’execució d’aquest projecte va ser de més del 50%, i això és un important benefici per als participants i per a les empreses que s’hi apunten.

El projecte Treball per a Joves 2016 va finalitzar amb una valoració molt positiva.

↳ A l’Anoia ens hem dirigit a 17 joves que durant un any els hem ofert suport per a millorar els seus perfils laborals i facilitar la seva inserció.
14 han trobat feina i 11 disposen de contractes laborals iguals o superiors a 6 mesos.
Vols participar i formar-hi part?

CONTACTA’NS 938050094 ✎ treballijoves_anoia@sinergia.org

Pin It on Pinterest

Share This