febrer 21, 2017

Càsting per a participar al projecte “SEXY

SEXISLa productora Setmàgic Audiovisuals en coproducció amb la Televisió de Catalunya i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona estan treballant en l’actualitat en el projecte “SEXIS”.

Què és “SEXIS”?

SEXI és un webdoc, és a dir, una web amb contingut de vídeo interactiu de tipus documental sobre la sexualitat en adolescents. Aquest wedoc es podrà veure a través de la pàgina web de Televisió de Catalunya i pretén ser una eina d’informació i consulta pels joves. Ha de ser un recurs amè, senzill i didàctic que permeti informar-se i aprendre sobre la sexualitat, així com trencar tabús i estereotips i que en definitiva ajudi a tots els joves.

Què busquem?

Joves entre 15 i 17 anys, d e qualsevol població, de qualsevol origen, religió, classe social o condició física, que vulguin parlar de sexualitat de forma natural, sense complexos i que vulguin ajudar a altres joves a través de les seves opinions i reflexions.

És igual si has tingut alguna experiència sexual o no, lo important és que vinguis a participar en un projecte educatiu i transformador.

I com es farà això?

No estareu sols, un equip de psicòlogues us ajudaran i guiaran en el procés a través de preguntes, jocs i reflexions que es faran.

 

Si vols rebre més informació i/o et vols apuntar, envia un email a info@setmagic.com amb el teu nom, cognoms, edat i població on vius.

 

Pin It on Pinterest

Share This