febrer 11, 2016

Ajuts per a joves emprenedors inscrits a Garantia Juvenil

apuntat a la garantiaAra, els i les joves d’entre 16 i 29 anys, que tenen una idea de negoci, tenen l’oportunitat d’obtenir un ajut de 9.080,40€ (equivalent al salari mínim durant 12 mesos) si s’estableixen com a autònoms i s’hi mantenen durant 12 mesos. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre del 2016.

Per accedir a l’ajut cal estar inscrit a la Garantia Juvenil. Les condicions per poder-s’hi inscriure són no estar treballant ni estudiant. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. Per iniciar el tràmit d’inscripció a Garantia Juvenil pots dirigir-te al teu Punt Jove o bé venir a l’Oficina Jove de l’Anoia.

Les persones interessades poden adreçar-se a qualsevol entitat de la xarxa Emprèn per obtenir més informació sobre l’ajut i també acompanyament expert per a la posada en marxa de la seva activitat: informació, orientació, formació, assessorament en el pla d’empresa i suport a la consolidacióTroba el teu punt Emprèn a la comarca de l’Anoia.

Pin It on Pinterest

Share This