abril 30, 2024

Xerrada “Què m’ofereix Europa com a jove”

El proper dijous 9 de maig, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza la xerrada informativa “Què m’ofereix Europa com a jove”. L’esdeveniment tindrà lloc a les 17:30h al Centre Cívic Centre, situat al Carrer de la Trinitat, 12 d’Igualada.

Durant aquesta sessió, els i les assistents tindran l’oportunitat de descobrir les múltiples oportunitats que Europa ofereix als joves, especialment a través dels programes Erasmus+ i Cos Europeu de Solidaritat. A més, es presentarà el certificat de competències europeu, conegut com a Youthpass, una eina essencial per acreditar les habilitats adquirides durant experiències internacionals.

Amb un enfocament pràctic i informatiu, els i les participants tindran l’oportunitat de conèixer els detalls d’aquests programes, els seus requisits i els beneficis que ofereixen per al desenvolupament personal i professional de les persones joves.

Per assistir a aquesta xerrada, es requereix inscripció prèvia. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un missatge de Whatsapp al número 679 964 669 o a través de l’Instagram de l’Oficina Jove de l’Anoia @oficinajove_anoia.

Us animem a formar part d’aquesta sessió informativa i a descobrir les emocionants oportunitats que Europa té reservades per als i les joves de l’Anoia.

Pin It on Pinterest

Share This