octubre 15, 2018

MOBINT 2018-2019

Què és Mobint?
És un ajut destinat als estudiants que han obtingut una plaça en un programa de mobilitat internacional per al curs 2018-2019, amb la finalitat de contribuir al finançament de les despeses que comporta cursar estudis en altres països.

Persones destinatàries: Estudiantat de les universitats catalanes que participa en programes de mobilitat internacional, estudiantat que cursa el doble grau en Educació Infantil i Educació Primària i estudiantat que cursa el grau en Educació Primària en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres.

Durada: El temps màxim per al qual es concedirà l’ajut objecte d’aquesta convocatòria és de sis mesos, independentment de la durada de l’estada.

Import: Es concedirà un ajut de 200 euros mensuals, d’acord amb la durada de l’estada (màxim sis mesos).

Requisits a tenir en compte per a les modalitats A, B i C: 

  • Haver superat, com a mínim, 60 crèdits en el moment de presentar la sol·licitud.
  • Haver estat seleccionat o seleccionada per una universitat del sistema universitari de Catalunya, per a una estada en el marc dels programes de mobilitat internacional d’una de les tres modalitats.
  • Acreditar un nivell B2 d’una de les terceres llengües establertes en el sistema educatiu de Catalunya (anglès, francès, alemany o italià). En el cas que la llengua o les llengües de docència no coincideixin amb la que l’estudiant ha acreditat, d’entre les esmentades anteriorment, ha d’acreditar, a més, un nivell B2 de la llengua de docència, excepte quan aquesta sigui una de les llengües oficials de Catalunya.
  • Per a les modalitats A i B cal tenir com a mínim una nota mitjana ponderada de 5,70 de l’expedient, per als estudis de la branca de coneixement, d’enginyeria i arquitectura. I per a la resta de les branques de coneixement, de 6,30.

Modalitat A: Estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa Erasmus, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen en el programa.

Modalitat B: Estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes.

Modalitat C: Estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

Per més informació podeu clicar al següent Link.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This