maig 25, 2018

Festes de Qualitat

Des del Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, i dins del marc del programa GPS Jove (Grup Promoció Salut), us presentem la 2a edició de la  formació per entitats i joves de la comarca: Festes de Qualitat amb la intenció d’apoderar els i les joves com a agents actius i transformadors de certes dinàmiques relacionades amb l’oci nocturn.

L’objectiu de la jornada és debatre i treballar sobre la prevenció de riscos derivats del consum d’alcohol i drogues en els espais d’oci i en com podem reduir i/o prevenir les actituds sexistes i la violència masclista que es genera en aquests espais de la mà d’expertes en la matèria.

Es tracta d’un taller formatiu de 4h de durada i es durà a terme el dissabte 9 de juny al matí, de les 10 a les 14h, a l’Oficina Jove de l’Anoia (Consell Comarcal de l’Anoia – Plaça St. Miquel 5, d’Igualada).

Es convida a participar a totes les entitats i grups de joves que organitzen activitats d’oci nocturn en els seus municipis. Al finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d’aprofitament als i les assistents.

A continuació us presentem el programa de la jornada:

10h a 11:30h

Minimitzem riscos: Què podem fer darrere la barra?

–       Riscos derivats del consum

–       Com actuem davant la violència masclista?*

11:30h a 12h

Esmorzar

12:00 a 13:50h

Creació de campanyes i bones pràctiques

13:50 a 14:00h

Entrega certificats i Final de la Jornada

 

En el següent enllaç podreu accedir al formulari d’inscripció:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

—————————–

www.bit.ly/festesqualitat

Restem a la vostra disposició i, per qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Pin It on Pinterest

Share This