Gemma Fabrés i Casals

Consellera de joventut de la comarca

M’encanta participar en la vida social del meu poble i, com no, aprendre de les noves tecnologies. Sí, sí aprendre’n!

Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Laura Segura i Checa

Tècnica de Joventut

Sóc Tècnica de l’Oficina Jove de l’Anoia, de diversos projectes comarcals i assessora acadèmica. Em trobareu a l’Oficina Jove per acompanyar-vos en allò que necessiteu! M’agrada gaudir dels petits moments de la vida i captar-los en imatges!

Marina Duocastella i Sala

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc Tècnica de Joventut de Calaf, Sant Martí de Sesgueioles, Copons i Carme. Sóc Escolta des de ben petita i això m’ha fet estimar la natura, la música i el món del lleure. També m’agrada viatjar i conèixer cultures d’arreu del món.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica d’orientació laboral i formativa

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Anna Suàrez i Grau

Assessora de Mobilitat Internacional

Si teniu ganes de viatjar, fer un voluntariat, marxar a estudiar o treballar a l’estranger… em trobareu els dijous a la tarda a l’Oficina Jove per resoldre els vostres dubtes! M’encanta conèixer persones d’arreu del món i també m’agraden molt els jocs de taula!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Sóc tècnica de l’Oficina Jove i dinamitzadora PIDCES a l’INS Montbui i INS Guinovarda. M’agrada viatjar i descobrir noves històries!

Rut Lloret Ortínez

Assessora Laboral

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada caminar, la natura i omplir la casa de plantes!

 

 

Eva Sola i Martínez

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut d’Hostalets de Pierola, El Bruc i Vallbona d’Anoia. També sóc informadora al PIDCES del SES Vallbona. M’encanta voltar pel món i conèixer les particularitats de cada territori: la gent, els colors, les olors, els menjars i sobretot, els seus racons.

Carles Palet i Gual

Tècnic de Joventut Compartit

Sóc el Tècnic de Joventut de Vilanova del Camí, La Llacuna i Castellolí. També sóc informador al Punt d’Informació de l’IES Pla de les Moreres. La percussió, el teatre i viatjar és el que em mou!

Albert Pons Borràs

Tècnic de suport al departament

Faig tasques de suport al departament de Joventut. M’encanta escoltar i realitzar ràdio, la percussió i fer excursions per la muntanya.

 

Jessica Moreno Martin

Referent d’Ocupació Juvenil

Sóc la Referent d’Ocupació Juvenil, em trobareu a l’Oficina Jove de l’Anoia i voltant per la resta de la comarca. M’agrada viatjar, ballar i fer ioga però sobretot riure i fer riure a les persones del meu voltant.