Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Marina Duocastella i Sala

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc Tècnica de Joventut de Calaf, Sant Martí de Sesgueioles, Copons i Carme. Sóc Escolta des de ben petita i això m’ha fet estimar la natura, la música i el món del lleure. També m’agrada viatjar i conèixer cultures d’arreu del món.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica d’orientació laboral i formativa

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Sóc tècnica de l’Oficina Jove i dinamitzadora PIDCES a l’INS Montbui i INS Guinovarda. M’agrada viatjar i descobrir noves històries!

Rut Lloret Ortínez

Assessora Laboral

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada caminar, la natura i omplir la casa de plantes!

Eva Sola i Martínez

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut d’Hostalets de Pierola. M’encanta voltar pel món i conèixer les particularitats de cada territori: la gent, els colors, les olors, els menjars i sobretot, els seus racons.

Carles Palet i Gual

Tècnic de Joventut Compartit

Sóc el Tècnic de Joventut de Vilanova del Camí, La Llacuna i Castellolí. També sóc informador al Punt d’Informació de l’IES Pla de les Moreres. La percussió, el teatre i viatjar és el que em mou!

Jose Sestelo Maturana

Informador Juvenil

Sóc l‘Informador Juvenil de l’Espai Jove Can Muscons a Vilanova del Camí. M’apassiona el futbol,veure’l, parlar-ne i sobretot practicar-lo!

Marina Perez

Assessora de Mobilitat

Sóc l’assessora de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove de l’Anoia. Sóc una gran amant de l’enquadernació i de les manualitats en general. M’encanta crear amb les meves mans!

Lídia Manzanera Carreras

Estudiant en pràctiques

Sóc estudiant d’educació social en pràctiques dins del Departament de Joventut. M’agrada tenir cura de la natura i de les persones que m’envolten. També m’encanta viatjar i descobrir nous indrets!

Laura Castillo Grado

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la Tècnica de Joventut del Bruc, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia. També soc dinamitzadora PIDCES a l’INS Vallbona d’Anoia. Diuen que la música és un llenguatge universal, que s’entén a tot el món. Per això m’acompanya en el meu dia a dia i a cada un dels meus viatges! Compartir moments, conèixer cultures, tenir cura de la natura, dels animals i de les persones que estimo… Aquesta és la meva melodia!

Ariadna Prat Benito

Psicòloga de La Consulta Jove

Sóc la psicòloga que porta el nou servei d’acompanyament emocional de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’encanta la muntanya, la música i participar en col•lectius!