Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Marina Duocastella i Sala

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc Tècnica de Joventut de Calaf, Sant Martí de Sesgueioles, Copons i Carme. Sóc Escolta des de ben petita i això m’ha fet estimar la natura, la música i el món del lleure. També m’agrada viatjar i conèixer cultures d’arreu del món.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica d’orientació laboral i formativa

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Sóc tècnica de l’Oficina Jove i dinamitzadora PIDCES a l’INS Montbui i INS Guinovarda. M’agrada viatjar i descobrir noves històries!

Rut Lloret Ortínez

Assessora Laboral

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada caminar, la natura i omplir la casa de plantes!

Eva Sola i Martínez

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut d’Hostalets de Pierola. M’encanta voltar pel món i conèixer les particularitats de cada territori: la gent, els colors, les olors, els menjars i sobretot, els seus racons.

Jose Sestelo Maturana

Informador Juveni

Sóc l‘Informador Juvenil de l’Espai Jove Can Muscons a Vilanova del Camí. M’apassiona el futbol,veure’l, parlar-ne i sobretot practicar-lo!

Marina Perez

Assessora de Mobilita

Sóc l’assessora de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove de l’Anoia. Sóc una gran amant de l’enquadernació i de les manualitats en general. M’encanta crear amb les meves mans

Laura Castillo Grado

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la Tècnica de Joventut del Bruc, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia. També soc dinamitzadora PIDCES a l’INS Vallbona d’Anoia. Diuen que la música és un llenguatge universal, que s’entén a tot el món. Per això m’acompanya en el meu dia a dia i a cada un dels meus viatges! Compartir moments, conèixer cultures, tenir cura de la natura, dels animals i de les persones que estimo… Aquesta és la meva melodia!

Ariadna Prat Benito

Estudiant en pràctiques

Sóc la psicòloga que porta el nou servei d’acompanyament emocional de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’encanta la muntanya, la música i participar en col•lectius

Samuel Román Ros

Informador i dinamitzador juvenil

Sóc informador i dinamitzador juvenil dels Hostalets de Pierola. M’encanta jugar a jocs de taula i aprendre coses noves a través d’aquest. També m’agrada la natura i tenir cura de petites plantes i flors.

Alba Diez Gutiérrez

Educadora Social

Sóc la nova incorporació del Programa Joves en Pràctiques. La lectura i la il·lustració són les meves eines d’autocura!