Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Marina Duocastella i Sala

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc Tècnica de Joventut de Calaf, Sant Martí de Sesgueioles, Copons i Carme. Sóc Escolta des de ben petita i això m’ha fet estimar la natura, la música i el món del lleure. També m’agrada viatjar i conèixer cultures d’arreu del món.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica del Departament de Joventut

Sóc Tècnica al Departament de Joventut. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Sóc tècnica de l’Oficina Jove i dinamitzadora PIDCES l’INS Guinovarda. M’agrada la natura i descobrir noves històries!

Rut Lloret Ortínez

Assessora Laboral

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous, Vallbona d’Anoia, Els Hostalets de Pierola i Cabrera d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada caminar, la natura i omplir la casa de plantes!

Eva Sola i Martínez

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut d’Hostalets de Pierola. M’encanta voltar pel món i conèixer les particularitats de cada territori: la gent, els colors, les olors, els menjars i sobretot, els seus racons.

Marina Perez

Assessora de Mobilitat

Sóc l’assessora de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove de l’Anoia. Sóc una gran amant de l’enquadernació i de les manualitats en general. M’encanta crear amb les meves mans

Laura Castillo Grado

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la Tècnica de Joventut del Bruc, Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia i Castellolí. També sóc dinamitzadora PIDCES a l’INS Vallbona d’Anoia. Diuen que la música és un llenguatge universal, que s’entén a tot el món. Per això m’acompanya en el meu dia a dia i a cada un dels meus viatges! Compartir moments, conèixer cultures, tenir cura de la natura, dels animals i de les persones que estimo… Aquesta és la meva melodia!

Ariadna Prat Benito

Tècnica de La Consulta Jove

Sóc la psicòloga que porta el nou servei d’acompanyament emocional de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’encanta la muntanya, la música i participar en col•lectius.

Xenia Garcia Sánchez

Referent d’Ocupació Juvenil de l’Anoia

Sóc la tècnica referent d’ocupació juvenil i estic ubicada a l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada viatjar, anar de càmping, la platja i la muntanya. Però també estar a casa, llegir, cuinar i, sobretot, les llargues tardes de jocs de taula en família, a la vora del foc.

Júlia Mullerat Padró

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut de Santa Margarida de Montbui i La Llacuna. També sóc informadora al PIDCES de l’Institut Montbui. M’agrada la combinació d’esport i natura, a més d’implicar-me en projectes transformadors de la realitat local.

Brenda Jiménez Gramunt

Informadora i dinamitzadora

Soc la dinamitzadora i informadora dels Hostalets de Pierola. Em considero una somiadora sempre amb ganes d’aprendre i conèixer coses noves. M’agrada l’esport, la natura, llegir, però el millor per mi són els moments creatius, que fan que el temps desaparegui.

Gemma Bonache Ramos

Informadora i dinamitzadora

Soc l’informadora i dinamitzadora de l’Espai Jove Can Muscons. Soc una apassionada del teatre, de la poesia i m’agraden molt els idiomes.

Pere Riba Garcia

Informadora i dinamitzadora

Sóc el tècnic de joventut de Piera i dinamitzador del PIDCES a l’INS Guinovarda i a l’Institut Escola Piera. M’encanta fer excursions per la muntanya, acampada i jugar a jocs de taula.