Soraya Pérez i Galindo

Responsable del Departament de Joventut

Sóc la responsable del Servei Comarcal de Joventut. M’agraden els dolços perquè he crescut entre pastissers.

Marina Duocastella i Sala

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc Tècnica de Joventut de Calaf, Sant Martí de Sesgueioles, Copons i Carme. Sóc Escolta des de ben petita i això m’ha fet estimar la natura, la música i el món del lleure. També m’agrada viatjar i conèixer cultures d’arreu del món.

Silvia Llamas i Ceballos

Tècnica d’orientació laboral i formativa

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada molt caminar per la muntanya! Un dels meus racons preferits és el Forau d’Aigualluts.

Alícia Benito i Manzano

Tècnica de Joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de La Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. També sóc informadora al Punt d’Informació de l’IES Molí de la Vila. La guitarra, la muntanya i el món del lleure són els meus incentius per desconnectar!

Saida Valls Galisteo

Tècnica de Joventut

Sóc tècnica de l’Oficina Jove i dinamitzadora PIDCES a l’INS Montbui i INS Guinovarda. M’agrada viatjar i descobrir noves històries!

Rut Lloret Ortínez

Assessora Laboral

Sóc la Tècnica de La Laborateca a Carme, Castellolí, El Bruc, La Llacuna, St. Martí de Tous i Vallbona d’Anoia. També porto l’assessoria laboral i formativa de l’Oficina Jove de l’Anoia. M’agrada caminar, la natura i omplir la casa de plantes!

Eva Sola i Martínez

Tècnica de Joventut Compartida

Sóc la tècnica de joventut d’Hostalets de Pierola. M’encanta voltar pel món i conèixer les particularitats de cada territori: la gent, els colors, les olors, els menjars i sobretot, els seus racons.

Carles Palet i Gual

Tècnic de Joventut Compartit

Sóc el Tècnic de Joventut de Vilanova del Camí, La Llacuna i Castellolí. També sóc informador al Punt d’Informació de l’IES Pla de les Moreres. La percussió, el teatre i viatjar és el que em mou!

Jessica Moreno Martin

Referent d’Ocupació Juvenil

Sóc la Referent d’Ocupació Juvenil, em trobareu a l’Oficina Jove de l’Anoia i voltant per la resta de la comarca. M’agrada viatjar, ballar i fer ioga però sobretot riure i fer riure a les persones del meu voltant.

Jose Sestelo Maturana

Informador Juvenil

Sóc l‘Informador Juvenil de l’Espai Jove Can Muscons a Vilanova del Camí. M’apassiona el futbol,veure’l, parlar-ne i sobretot practicar-lo!

Maria Soldan Mestres

Tècnica de joventut compartida

Sóc la tècnica de joventut de Cabrera d’Anoia, El Bruc i Vallbona d’Anoia. També sóc informadora al PIDCES del SES Vallbona. M’agrada viure a la muntanya i gaudir de la natura.

Marina Perez

Assessora de Mobilitat

Sóc l’assessora de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove de l’Anoia. Sóc una gran amant de l’enquadernació i de les manualitats en general. M’encanta crear amb les meves mans!