gener 22, 2018

Formació a Letònia – Youth work

Youth work for youth development

Lloc: Rezekne, Latvia (Letònia)
Durada: 7 al 13 de març de 2018

L’objectiu de la formació és agrupar treballadors juvenils per intercanviar experiències relacionades amb la seva tasca, i també amb el programa Erasmus+. Es busca conèixer l’impacte que aquests items tenen en el desenvolupament personal, socio-educatiu i professional dels joves europeus avui en dia.

Objectius
– Entendre la perspectiva i el funcionament d’altres entitats juvenils.
– Intercanviar bones pràctiques.
– Idear millores per a una Europa més justa i sostenible pels joves.
– Generar un esperit crític.

Metodologia
La formació es basarà en aprenentatges vivencials a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals d’un debat. Es promourà la idea de col·laboració més que no pas la de competitivitat, a l’hora d’entomar un debat.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Qui pot participar?
Busquem 2 participants majors de 18 anys, que treballin o participin de manera activa en entitats de l’àmbit juvenil i relacionades amb els projectes Erasmus+.
Hi haurà participants de Bulgària, França, Itàlia, Macedònia, Turquia, Romania, Croàcia, Grècia, Polònia, Portugal i Malta.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari en anglès i, en cas de ser seleccionats, rebreu la confirmació al vostre e-mail per part de l’entitat d’acollida. A més, també heu d’omplir aquest formulari per a nosaltres.

Data límit d’inscripció: 5 de febrer
Per a més informació, vegeu: SEMINAR info pack

+ info: https://vibria.org/formacio-a-letonia-youth-work/

Per més informació sobre oportunitats a l’estranger podeu contactar amb l’assessoria de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia al següent correu electrònic mobilitat@anoiajove.cat, trucant al 93.805.15.85 ext.4 o bé enviant un missatge de whatsaap al 679.964.669.

Pin It on Pinterest

Share This