setembre 15, 2017

Noves activitats a l’Espai Jove de Vilanova del Camí

A l’Espai Jove de Vilanova ja han engegat motors i us volen fer arribar les activitats que tenen previstes per aquest trimestre.

 

 

Els dies 18 i 19 de setembre, es durà a terme el torneig de Fifa’17 a partir de les 16:30 a l’Espai Jove ( CC del Barri la Pau).

 

 

 

Els dies 21 i 27 de setembre realitzaran un taller per reflexionar sobre Com construïm les relacions afectives, desmuntant mites. Aquests tallers seran a càrrec de Conexus, una associació

que vol promoure la millora de les relacions afectives. Cada taller durarà tota la tarda de 16h a 20h, on es faran debats i dinàmiques. Es durà a terme a Can Papasseit.

Les inscripcions a aquestes activitats es poden fer al CC del Barri la Pau, o bé enviant un correu amb el nom, edat i telèfon de contacte a msanchez@anoiajove.cat.

 

 

El dia 28 ses segueix amb les activitats i conjuntament amb promoció econòmica han organitzat el VilaMedia. Els i les joves podran venir a conèixer vilanovins que s’han donat a conèixer a través de les xarxes socials i que han fet d’aquestes la seva feina. Comptarem amb l’Arnau Mateu @willy_foxx (vlogger), en Malbert (youtuber) i el Carlos Gómez (cantant), tots ells explicaran de primera mà la seva experiència i ensenyaran alguns trucs per estar presents a les xarxes. També vindrà la Yolanda Presa, ponent experta en temes legals a internet, que explicarà tot allò relacionat amb els youtubers i vloggers.

Les inscripcions gratuïtes es poden fer al departament de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí: Centre d’innovació Anoia (C/ dels Impressors, 12, Polígon Riera de Castellolí), enviant un correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat, o bé trucant al 938054411 (EXT.5).

 

 

A partir del 5 d’octubre s’inicia el Taller d’iniciació al teatre per joves que s’allargarà fins al desembre. On es treballarà l’expressió corporal , presència en escena, improvització i finalment es prepararà una mostra del taller. El taller tindrà un cost de 15€ i les inscripcions es podran fer al CC del Barri la Pau de 16h a 19h.

 

Pin It on Pinterest

Share This