setembre 8, 2017

Intercanvi Juvenil a Polònia

Nom de l’intercanvi: Collaborative Consumption vs Wasting

On: Żary, Polònia

Quan: Del 28 d’octubre al 5 de novembre

Temàtica
Aquest projecte lluita contra la visió pessimista de la situació econòmica mundial actual, que porta als joves a l’exclusió social, i es presenta com una oportunitat per desenvolupar noves actituds, presentant accions socials i emprenedores que poden contribuir al canvi, en un moment en ql que son molt necessàries.

Les activitats diàries es concentraran a trebllar temes de cosum col·laboratiu, economia social i malbaratament alimentari.

Objectius

L’objectiu és que els joves explorin noves maneres de consumir, de relacionar-se amb l’entorn i d’alimentarse esdevenint persones més socials i sensibilitzades amb l’entorn.

Els participants desenvoluparan les seves competències, socials, lingüístiques i analítiques, alhora que treballaran valors de pau, tolerància, interculturalitat i respecte a l’entorn.

Països participants

Suècia, Italia, Ucraïna, Moldàvia, Geòrgia, Alemanya, Espanya

Metodologia

El projecte es basa en mètodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats, tot basat en la pràctica i l’experiència.

Llengua vehicular: L’anglès, tot i que un nivell bàsic serà suficient.

Qui pot participar?
Participaran 4 joves de 18 a 30 anys i un responsable de grup. L’únic requisit és que estiguin motivats i interessats en la temàtica del projecte. Es donarà prioritat per participar a joves amb menys oportunitats per motius economics, socials, geogràfics o educatius i a aquells que actualment no estiguin treballant ni estudiant.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci de La Víbria Intercultural, 30€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…
LA DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ ÉS EL 21 DE SETEMBRE!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte envia’ns un e-mail a l’assessoria de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia mobilitat@anoiajove.cat o bé a info@vibria.org

Pin It on Pinterest

Share This