octubre 20, 2016

Formació Internacional: fotografia i patrimoni cultural

kaleidoscope-ojFormació Kaleidoscope: fotografia i partimoni cultural

Nom de la formació
Kaleidoscope

On
Orvelte, Holanda

Quan
Del 6 al 14 de desembre de 2016

Temàtica
Desenvolupament de mitjans digitals (fotografia, vídeo, edició, mitjans socials) i del patrimoni cultural, històric i religiós.

Objectius

  • Desenvolupar les competències dels treballadors juvenils, especialment en el camp dels nous mitjans digitals de comunicació.
  • Augmentar el reconeixement de l’aprenentatge no formal
  • Promoure la implicació de la ciutadania jove en general, i de l’europea en particular, impulsant els joves a ser líders de projectes juvenils en la seva comunitat.
  • Promoure la diversitat cultural com a recurs per a les nostres societats, i accentuar els seus punts positius. Pensem que la diversitat cultural és un recurs i un valor afegit per a les nostres societats.

111111111.jpg

Qui pot participar
Especialment persones que treballin amb els projectes europeus d’Erasmus+: líders, treballadors amb joves, coordinadors. O qualsevol persona que treballi en el sector juvenil. Busquem joves motivats a desenvolupar i compartir les seves habilitats, així com experimentar en aquestes temàtiques.

Els participants han de tenir un bon nivell d’anglès per a poder-se comunicar a la formació. S’hi pot participar a partir de 20 anys i fins als 45.

Hi haurà 32 participants en total, 2 per nacionalitat: Holanda, Lituània, Polònia, Itàlia, Regne Unit, Turquia, Espanya, Portugal, Xipre, Romania, Azerbaitjan, Moldàvia, Ucraïna, Geòrgia, Rússia, Bielorússia.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El bitllet d’anada i tornada l’heu de pagar previament (el cost no pot superar els 270€) i desprès es reemborsarà. Si us passeu del màxim, els diners els haureu de posar vosaltres.

Allotjament
En un hotel de la ciutat

Què cal fer per participar
Emplenar el següent formulari de sol·licitud  i esperar a què et contactem. El nom del projecte és: TC Kaleidoskope.
Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, parlar amb l’associació italiana, resoldre dubtes…

Data límit d’inscripció: 12 de novembre

Concacta’ns
Per qualsevol dubte et pots posar en contacte amb l’assessoria de mobilitat internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia i t’explicaran tot els detalls: mobilitat@anoiajove.cat  – 93.805.15.85 ext.4.

Pin It on Pinterest

Share This