maig 30, 2016

Xerrada per a empreses i treballadors autònoms: subvencions en la contractació de joves acollits al programa de Garantia Juvenil

cartell empresesEl proper 15 de juny, a les 9:30 hores, al Campus Motor de l’Anoia, es durà a terme una xerrada per a empreses, treballadors autònoms, emprenedors i entitats de l’economia social i cooperativa, per tal d’informar de les bonificacions que es poden rebre al contractar un jove inscrit a la Garantia Juvenil.

La Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu i, a Catalunya, gestionada pel SOC, és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. Garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses basant-se en programes de formació, inserció en el mercat laboral, emprenedoria i autoocupació i orientació laboral.

Les empreses que contractin joves inscrits a la Garantia Juvenil mitjançant contractes formatius, de pràctiques o indefinits, podran beneficiar-se de bonificacions i reduccions a les qüotes de la Seguretat Social de fins al 100%.

L’objectiu de la sessió informativa és explicar el funcionament de la Garantia Juvenil, quins requisits han de complir els joves per poder acollir-se al programa i quines són les bonificacions segons el tipus de contracte que s’ofereixi.

La xerrada la duran a terme professionals de l’Àrea de Servei a l’Empresa del Servei d’Ocupació de Catalunya i està organitzada per l’Oficina Jove de l’Anoia, on es troba ubicada la persona referent del programa Garantia Juvenil per a joves.

Per assistir a la xerrada cal inscripció prèvia omplint el següent formulari o bé enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat.

Pin It on Pinterest

Share This